Vilka är BeSafe?

Det här är BeSafe

BeSafe är en del av HTS koncernen. HTS har flera varumärken inom trafiksäkerhet och under märket BeSafe har vi utvecklat och producerat bilbarnstolar i snart 20 år. Vår drivkraft är att beskydda det viktigaste vi har, nämligen våra barn. Vi läser i tidningarna om olyckor där barn skadas eller i värsta fall dör och vi vet att många skulle klarat sig bättre om man valt rätt bilbarnstol och den varit rätt monterad.

Våra mål och visioner

Vårt mål är att inget barn skall bli dödat i trafiken och att de skall komma till minsta möjliga skada. Finns det en stol som säkrar ditt barn bättre än en BeSafe skall du alltid välja den. Men var noga med att välja bilbarnstol med huvudet och inte med hjärtat. Hjärtat väljer gärna en snygg klädsel med gulliga nallar men nallarna skyddar inte ditt barn om olyckan är framme. Hög säkerhet uppnås bara genom intensiv forskning och utveckling. Det kan låta hårt men sådan är verkligheten. Det är barnet som åker i bilen som är det viktigaste inget annat.


Våra bilbarnstolar genomgår tuffa tester

BeSafe låter alla sina bilbarnstolar gå igenom tuffa tester. Tuffare än de som egentligen krävs för att bli en godkänd bilbarnstol enligt ECE R44-04 reglementet.

Varför gör vi då detta?
Jo, för att för oss är det viktigt att bilbarnstolen är testad i flera olika typer av kollisioner och inte minst i 64km/h. Dvs säga den hastighet som bilar måste klara av för att bli godkända säkerhetsmässigt, jämfört med en bilbarnstol som bara behöver klara 50 km/h.

Produktion i Skandinavien

BeSafe är idag den enda bilstolsproducenten som fortfarande producerar bilbarnstolar i Skandinavien dvs. Scandinavian Safety. Vi lägger stor vikt vid att utveckla nya, innovativa produkter som tar säkerhetstänket annu längre. Vi har idag flera patenterade lösningar och lägger varje år flera miljoner på produktutveckling.

Hårt arbete lönar sig- BeSafe är flerfaldiga testvinnare.


Undrar du något?

Ställ dina frågor på vår Facebooksida
eller via vår kundservice.
eller ring: 036 – 18 16 90

För små och
stora barn

Se hela BeSafes sortiment här
(Öppnas i ett nytt fönster)