Besafe Gravid bälte med nytt bältesspänne

Använd Besafe Gravidbälte från det att du vet om att du är gravid. Med ett nytt bältesspänne blir monteringen enklare. Bältet fästet med en klick runt sätet.

För enklare och säker montering kommer Besafe Gravid nu med ett nytt bältesspänne. Besafe säkerhetsbälte för gravida fästs med ett klick runt sätet. Placera tygfliken runt säkerhetsbältet och knäpp knapparna. Besafe Gravidbälte är nu monterat. Om du växlar från förare till passagerarsidan är det nu lätt att öppna, flytta eller stänga Besafe Gravidbälte. Läs mer i produktbeskrivningen för Besafe Gravid.

Till vilken nytta är Besafe Bilbälte för gravida?
Vid en kollision kan en vuxen person väga tre till fem ton. Hos en gravid kvinna ligger fostret långt fram och kan därför utsättas för en extrem belastning i kollisionsögonblicket. BeSafe Gravid styr bort höftbältet från magen och fostret.

Undvik att din mage utsätts för direkt tryck
I ”klinisk forskning”, skriver Volker Bruckner och Olaf Storeide från Gynekologisk avdelning på Stord folksjukhus:

”Det bästa skyddet ger axelbältet på 3 punkts bälten, men det är då viktigt att det tvärgående bältet är fäst nedanför buken, tätt över höfterna så att magen är skyddad från direkt tryck.”

Läs om Adelheid Nordhagen som var gravid i vecka 27 när hon var inblandad i en otäck olycka. BeSafe gravidbälte kan ha räddat livet på barnet. 

Lämna ett svar