Vår bästa investering…

Detta mejl skickades till oss på HTS Safety den 9:e augusti, 2008. Än en gång har en användare av BeSafe Gravid ansett att bältet varit skillnaden mellan liv och död. Nedan följer mejlet vi mottog.

Hej,

För 2 veckor sedan var jag och min man inblandade i en frontalkrock på E16 nära Hönefoss. Vi åkte i den gröna lilla sportbilen till vänster på bilden. Jag är gravid med tvillingar i sjätte månaden och sitter på passagerarplatsen i framsätet. Trafiken rullade på i 80 km/h. Plötsligt utan förvarning small det. Hyfsat otäckt.

Jag tror det var många skyddsänglar närvarande och den bästa av alla satt jag på; vår BeSafe Gravid. Jag kan inte med ord beskriva vilken lättnad jag kände då jag en stund senare kommer ut ur bilen och inser att min mage är helt oskadd. Inget annat var viktigt.

Efter ett tag började jag inse hur illa det verkligen kunde ha gått…och vilken tur vi haft. Tur, tack vare att vi använda oss av bilens bälten. Jag mailar er på HTS för att säga det jag sagt till alla jag känner, alla med ett positivt graviditetstest bör få en broschyr hem i brevlådan med information om gravidbältet. Vår bästa investering så här långt.

Viss blånad och brännmärken uppstod över låren på mig eftersom bältet stramades åt, detta är mindre väsentliga skönhetsfel vad mig anbelangar. Även airbagen lämnade små avtryck men detta är inte viktigt.

Med Vänlig Hälsning
Else & Simon

Related Posts

04/20/2012

Gravidbältet räddar liv!

Adelheid krockade med sin bil en dag när hon var på väg hem från jobbet. Trots att hennes bil totalkvaddades, klarade sig både Adelheid och fostret.

Läs mer

Lämna ett svar